Service

 

För att Er nyckelfräsmaskin ska fungera bra och behålla sin potentiella livslängd är det viktigt att den med jämna mellanrum får genomgå en service. En tumregel är att serva sin maskin varannat år eller efter ett visst antal frästa nycklar.

 

Vi på ADAX AB servar marknadens alla olika nyckelfräsmaskiner oavsett fabrikat och modell, och när Ni lämnar in Er maskin hos oss erbjuder vi Er att hyra en lånemaskin - allt för att Er verksamhet inte ska stanna av!

 

Hur går jag tillväga för att boka en service?

 

1. Fyll i formuläret till höger eller kontakta oss på 016-51 07 00. Därefter hör vi av oss till Er för att gemensamt hitta en tid för service som passar Er.

2. Vi skickar en fullt försäkrad specialtillverkad transportlåda till Er som du använder för att skicka Er maskin med till oss. Är Ni intresserad av en lånemaskin skickar vi den ihop med transportlådan.

3. När maskinen kommer till oss genomför vi en full service. Alla åtgärder som utförs under servicen dokumenteras på följesedeln.

4. När maskinen är klar och redo att användas skickar vi tillbaka den till Er, och om Ni under tiden har hyrt en lånemaskin skickar Ni tillbaka den till oss med transportlådan som Er maskin skickats med.

 

Vid önskan kan vi även åka ut till Er som kund för att serva maskinen direkt på plats!

 

Har Ni några frågor angående service är Ni mer än välkommen att kontakta oss på 016-51 07 00 eller info@adaxab.se

Boka tid för service av nyckelfräsmaskin

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till Er med en offert och ett förslag på tid för service.

Företag
Telefon
E-post
Fabrikat
Modell
Meddelande